Happy birthday, Happiness!

“Confidence comes not from always being right but from not fearing to be wrong.” (Sal Parkes)

Simt ceva tare special legat de ziua de azi si inca nu reusesc sa descifrez ce. E ceva mai special decat ceea ce a fost cu ziua de ieri, pentru care am putea sarbatori, in primul rand, datorita faptului ca nu a izbucnit niciun razboi 🙂 Sau am putea sa o sarbatorim doar prin faptul ca existam. Azi si aici.

Fericirea, provenita din iubire… se simte pur si simplu, nu e nevoie sa fii conectat fizic cu persoana respectiva. Ca si o relatie fizica are farmecul ei, asa o fi, dar mie imi plac mai mult relatiile platonice. Ideale sunt acelea in care nu te astepti sa primesti in schimb nimic altceva decat fericirea celuilalt. Sunt cam incoerenta in scriere, pentru ca mintea mea este ocupata sa simta si sa perceapa. Poate ca rezonez eu azi cu ceva special sau poate ca traiesc in acest moment ceva special… dar nimic nu-mi rasuna in acest moment in cap mai mult decat… decat… EI! decat acele mici dovezi ale fericirii, pe care le-am gasit in drum!

In acest moment, eu imi doresc din tot sufletul sa pot lasa cateva cuvinte pentru fiecare din iubirile mele platonice. Nu sunt decat 4 la numar si sunt in ordinea alfabetica a numerelor de pe tricou: “Cincisprezece”, “Opt”, “Trei” si “Unu”. Adica, acele persoane pe care le-am visat la randul lor, zi si noapte, luni, chiar si ani la rand, carora le-am dorit intotdeauna doar fericirea si care, dintr-un motiv sau altul, si-au gasit-o departe de mine. Poate exact pentru asta ar trebui sa sarbatoresc, pentru faptul ca mi s-au indeplinit 4 dorinte 🙂 Cu bune, cu rele, asta e viata mea si traiesc pentru a iubi.

Poate ca la asta se refera pana la urma universurile paralele 😀 Asta ca sa evit folosirea notiunilor de “clase sociale”, “standarde”, “ligi” etc., a caror utilizare ar schimba complet morala postului. Si in acest univers paralel, sunt 100% convinsa ca-mi voi gasi si sufletul pereche, cu care ma voi simti atat de .. (care e antonimul pentru intens?)*, incat sa fie compatibil si pentru o relatie fizica. In definitiv, trebuie sa fiu recunoscatoare si pentru ceea ce simt, pentru inspiratia pe care o primesc, pentru forta creativa care ma invaluie, ma apuca si ma ridica sus. Sus!

Each time it feels like dying… over and over again… and each reborn allows me to fly higher and higher. Happy birthday, Happiness! Learn to share it. This is my life too! 😛

«When you’re happy like a fool
Let it take you over
When everything is out
You gotta take it in»
«’Cuz hopelessly, hopelessly
I have so much to feel good about» (One Republic – Good Life)

3 thoughts on “Happy birthday, Happiness!

  1. Pingback: For as much as your pearls are concerned… « Exercising my Creativity

  2. Pingback: Until when? « Exercising my Creativity

  3. Pingback: Mai mult sau mai putin poetic si pe scurt – reloaded | Exercising my Creativity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.