Iar gresesc…

Viziunea mea asupra universului si asupra viitorului meu este cam scrambled astazi… experimentez niste turbulente la nivel de Sine Superior si contactul meu cu ingerii este cam defazat.

As dori sa-mi cer scuze, cu aceasta ocazie, tuturor celor pe care i-am suparat/criticat/contrazis/condus pe cai gresite prin necunoasterea mea sau le-am provocat orice alt neajuns doar prin faptul ca am intrat in rezonanta cu ei.

Promit ca de azi o sa fac tot posibilul sa-mi tin rezonanta in frau, ca sa nu mai zburde aiurea pe campii. (= rubricile de comentarii ale blogurilor altor vietuitoare)

Imi cer scuze cu aceasta ocazie si vecinului de deasupra, de care am devenit oarecum dependenta, pentru ca nu mai concep sa ma trezesc dimineata fara acea melodie din categoria oriental/menele care imi place atat de mult (Surprinzator, chiar!!)… Imi cer scuze pentru faptul ca de 2 ore nu fac altceva decat sa ma milogesc de ghizii mei spirituali, ca sa-i dea energia de a mi-o mai pune o data. Melodia!! desi, in cazul psihicului meu, unele combinatii de sunete au cam acelasi efect… vibratoriu relaxant.

Imi cer scuze pentru faptul ca am mintit (din spontaneitate!!), pentru ca am zis ca am terminat de citit ghidul acela de conversatie in germana. Nu l-am terminat, am ramas la pagina 180, unde mi-am insemnat indicatiile pentru re-interviul pe spaniola. Ramasesem la pagina 180, exact unde erau informatiile cu care ar fi trebuit sa incep recapitularea: comunicarea prin posta si prin telefon, cultura (24 de pagini) si termeni economici si industriali. Later edit (16:40) ACUM l-am terminat de citit 🙂

Ma duc sa mai beau o cafea mare (cu zahar de data asta, pentru ca dupa ultimele evenimente se pare ca celulele mele nervoase au inceput sa sufere) si apoi ma apuc de studiat in continuare germana, dupa niste manuale pe care le-am primit aseara de la un suflet binevoitor. Multumesc inca o data.

Imi cer scuze si pentru faptul ca imi vine sa va doresc o saptamana placuta, eclipsand in acest fel guvernarea soarelui in vietile voastre. 🙂

6 thoughts on “Iar gresesc…

 1. Stefania Post author

  Din voturi… cele 777 de articole votate, din care 349 au ajuns sa fie publicate. Karma pentru cel care a ajuns sa fie publicat nu a fost decat in jur de 100 de puncte… si probabil cateva alte puncte pentru comentarii, dar aveam zile cand mai si scadea 😀

  Reply
  1. Cealaltă Ancuţă

   Din câte ştiu karma scade atunci când postezi în 30 zile mai mult de 2 linkuri de pe acelaşi domeniu. Mie mi-a scăzut cu aprox 1500 karma fiindcă postasem multe linkuri de la mine.

 2. Stefania Post author

  Ei, uite ca eu intr-o luna am introdus 7 articole, dintre care 6 de pe domeniul meu si nu mi-a scazut mai mult de vreo 200… sau poate inca nu s-a updatat complet sistemul…

  Reply
 3. Stefania Post author

  Da, numai ca in cazul asta imi dau seama doar la sfarsitul zilei sau poate abia maine unde am gresit defapt 😀
  Era o intuitie… ca nu sunt pe drumul bun. Ca aici.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.