Ce unitate de masura are marimea fizica numita “indragostire”?

UPDATE FINAL (19.02.2011 – 23:02) And the winner is… shaman, of course 🙂 Multumesc tuturor pentru participare si sper ca nu se supara nimeni pentru ca am ales (exact asa cum am zis) raspunsul cel mai creativ.


M-am hotarat sa fac un concurs blogosferic.

Dau un premiu (pe care o sa-l stabilesc pana luni seara) 2 bilete la teatru, pentru data de 8 Martie (inca ma mai gandesc asupra piesei), celui mai creativ raspuns.

Dau o saptamana la dispozitie comentariilor, adica pana pe 19 fev 2011, ora 11 PM.

Am deja o “intrare” in concurs, venita de pe facebook, nu foarte creativa de altfel, si pe masura de inteligenta (not), si anume “prostia”.

Asa deci si prin urmare, daca indragostirea ar fi o marime fizica, ce unitate de masura ar avea?

Update 1: la sugestia unui om binevoitor si care a reusit sa empatizeze cu starea mea de spirit actuala ( 😀 ) am largit categoria in care sa se incadreze raspunsurile, in sensul ca se accepta unitati de masura si din alte domenii/stiinte, pe masura creativitatii fiecaruia 🙂

Spor!

Update 2: Avem acum o intrare reala in concurs, venita sub numele de Matusalem. Deci gramul si picatura sunt luate! Neeext!!

Update 3: Cu a doua intrare in concurs, shaman ne rapeste privirile, zambetele, sperantele, asteptarile, murmururile ( 😀 ) de vioara, si alte cateva masuri la fel de poetice.

Keep up the good work love, people! 🙂 I like it!

Update 4: Iar Cealalta Ancuta tocmai ne-a luat pulsul… sau frecventa lui… ei, intelegeti voi! Ca eu nu mai inteleg nimic :))

10 thoughts on “Ce unitate de masura are marimea fizica numita “indragostire”?

 1. Shayna

  In dragoste nu exista unitatai de masura de niciun fel, nici de timp nici de spatiu. In momentul in care te apuci sa “cantaresti” sentimentele, nu mai are niciun rost.

  Reply
  1. Stefania Post author

   Shayna, multumesc 🙂 Nu spun ca nu e asa cum zici tu, dar eu voiam sa fac un joc creativ… totusi, daca, indragostirea (si nu dragostea) ar fi o marime, in ce s-ar masura?
   Dar ca sa dezvolt si ideea ta, care e pana la urma rostul dragostei? ca mie nu face decat sa-mi dea dureri de cap :))

  2. Shayna

   Hei, cine a zis ca nu am inteles rostul acestui articol? Raspunsul meu a fost astfel, deoarece resping ideea de a-mi masura sau cantari sentimentele, pur si simplu nu vreau sa fac asa ceva.
   Iar ca sa raspund la intrebarea ta, dragostea nu are scop, tel, sau…”rost”, ea exista pur si simplu. Sau nu. Nu mi-a dat niciodata dureri de cap, pe mine ma face sa fiu fericita pentru ca stiu si simt ca sunt foarte,foarte iubita, si iubesc la fel de adevarat la randul meu. 🙂

 2. shaman

  ,,Indragostirea” se poate masura in priviri, zambete, sperante, asteptari, murmur de vioară, infrigurarea care te cuprinde cand te gandesti la el/ea, ghemul din stomac pe care il simti de cate ori o/il vezi, cuvinte soptite, intensitatea clipei.
  Mai pe scurt, DRAGOSTEA SE MASOARA CU DRAGOSTE.

  Reply
 3. Cealaltă Ancuţă

  Ca unitate de masura as alege-o pe cea a pulsului / frecventa (nr. batai pe minut), fiindca inima pulseaza nebuneste atunci cand esti indragostit.

  Reply
 4. Pingback: Despre corpul fizic… | Exercising my Creativity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.