Doctor in…

Am terminat Facultatea de Comert (4 ani, pe vremea mea… ) si un program de master in Jurnalism (3 semestre + inca un semestru pentru restante si pregatirea lucrarii de disertatie) … oare in ce domeniu as putea sa ma orientez pentru studii doctorale? (ce misto suna…studii doctorale :D)

Am cunoscut doar o mana de doctori la viata mea si, si pe astia, oarecum de la distanta. Asa ca stau sa ma intreb daca nu cumva doctorii astia stau si ei doar printre alti doctori. Sau stau doar prin laboratoare de cercetare si printre lucrari si referate?

La un moment dat imi venise o idee tare traznita de a-mi da doctoratul in Psihologie.

Traznita rau! (cazuta in cap dupa cum mi-a zis tata, primarul, la un moment dat, cand voiam sa ma marit cu Hlestakov :P) Presupunand prin absurd ca as fi admisa pentru un Doctorat in Psihologie (avand in vedere ca singurul meu contact cu psihologia a fost cursul ala amarat din liceu) cred ca dupa ce as ajunge sa asimilez informatiile necesare pentru a-mi scrie propriile pareri in domeniu as innebuni de tot.

Contabilitatea, Finantele si Statistica fiind acum domeniile mele preferate, ma gandesc ca daca as putea inventa un doctorat care sa contina si Astrologie si Teatru ar fi ideal 😀 Acum serios vorbind (atat cat ti se intinde seriozitatea incat sa poti pune acesti termeni in aceeasi fraza si scoti si un sens din ei), Saturnul e Saturn, dar si Neptunul e Neptun!! Imagineaza-ti…

Uuugh… what did you do with me? Cause no one else has touched me so deep, so deep, so deep inside

1 thought on “Doctor in…

  1. Pingback: Dream until you live… | Exercising my Creativity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.