Azi m-am inecat

… in oceanul iubirii tale 🙂

Ochii tai usor bulbucati care scanteiau in orbite m-au dat pe spate. Cat de pe spate se poate da astfel incat nici sa cazi cu scaunul nici sa-ti pice fata. Nu, nu in buton. Mda, deci nu ma pricep la povesti de dragoste. Si nici despre RaT nu vreau sa insist, asa ca voi incerca sa blochez cat mai mult posibil acea energie care-mi vine de la “Maciuca lui… “. Dar sa termin cu hlizeala neproductiva…

Continui cu ceea ce cred ca e talentul meu, cu care se pare ca pana acum n-am incurcat pe nimeni.

Si anume: azi la 16:33(GMT +.. buna intrebare! da, trebuie sa-mi trec masina de calcul planetar la ora de vara), deci da, azi la 17:33 este Luna Noua in conjunctie cu Jupiter. Deci Luna, Soarele si Jupiter ocupa aproximativ acelasi punct pe cer, si anume, in Zodiacul Sideral, 18°36′, respectiv 20°50′ in Pesti. Am zis aproximativ.

Buun… dar si mai misto e faptul ca aceasta Luna Noua are loc pe cuspida casei a VIII-a a momentului, moment in care Juno e in conjunctie cu Ascendentul (momentului) in Leu, Saturn polarizand de pe cuspida casei a II-a, acolo unde zic eu ca are un loc destul de demn.

De aproape o luna eram curioasa ce-mi va aduce acest moment si uite ca azi m-am inecat in iubirea ta… ma duc sa-mi fac cont pe Travian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.