Si se duce… si se duce

… in cautarea oualelor! A, nu, nu… In cautarea oualelor am alergat noi azi dimineata la serviciu, intr-un concurs de echipa, inainte de Pasti, care intr-un final s-a declarat anulat si s-a dat liber… la cosul cu oo. Da, ma uimesc si eu cateodata cata sexualitate reprimata poate sa existe in scrierile mele. Ma intreb daca, dupa… nu, mai bine nu ma mai intreb.  De data asta ma astept de-a dreptul!

Ma astept ca cititorii mei sa fie suficient de maturi si deschisi la minte incat sa considere ca ceea ce scriu eu e doar un exercitiu de creativitate, care intareste, de altfel, titlul blogului. Adica dupa postul asta il voi face bold. “I can feel some thing inside to say, I really don’t think you’re strong enough, no…”

A, da. Aseara mama iepurasul mi-a dat cercelusi noi, beat that! (with a ring to Match them, my dear PO). Acum serios vorbind…  … (damn, pentru o clipa chiar am crezut ca pot sa ma gandesc la altceva).

A, da!! De ce sa blochezi energia iluziei si sa te “trezesti la realitate” cand te poti lasa asa de usor purtat de ea? Purtat… eu ar trebui sa ma simt purtata, cel putin, avand in vedere ca sunt de sexo femenino. Dintotdeauna m-am referit la mine ca de genul masculin, dar nu din cauza ca as avea vreo problema cu feminitatea mea ci datorita faptului ca in primul rand ma consider OM. Iar OMUL, drept cuvant, e de genul masculin… pana la urma, la originea originii naturii noastre toti suntem androgini.

Incepem dintr-un ou si terminam intr-altul, drept surpriza Kinder pentru rame si alte vietuitoare asemanatoare 😉 Deci se poate! Se poate ajunge, prin sexualitate (sau prin reprimarea ei), si pe lumea cealalta, oriunde o fi asta. Din nou. /> si de la capat!

PS. 2489 de cu vinte ramase.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.