O zi memorabila!

A început pe la 6:30 când s-a crăpat. De ziuă. M-am uitat la ceasul de la telefon și m-am întors pe partea cealaltă, în încercarea de a continua visul (pe care nici nu mi-l mai amintesc), apoi, pe la 7:18 m-am îndreptat târâș spre baie… și m-am întors la 7:30 să opresc alarma înăbușită de la telefon.

Buun… să continui cu chestiile de natură astrologică sau cu cele de natură pământească?

Ok, pamântească, treacă de la mine, de data asta. Era prea frumos afară ca să mă duc la serviciu înghesuită în metrou… și mi-am luat inima în dinți și ghidonul bine cuprins în mâini și am pornit-o tiptil-tiptil pe traseul lui 42 până la Lujerului, apoi de-a dreptul până în parcarea de la West Gate. 30 de minute. Adică mai puțin decât făceam cu metroul!

Apoi să te ții! La 18:00 pornesc iar tiptil-tiptil pe Iuliu Maniu, pe Splai, până la… Hala Traian. 1 oră și 15 min. Deci am întârziat… sau poate exact atunci era momentul potrivit. :)) Ce s-a întâmplat acolo, pe scurt: 2 ore de poezii, un pahar de vin roșu, o pungă de cipsuri mai mulți sau mai puțini cu castraveți murați și muuuult parfum. Care m-a condus pe drum până acasă. A, da… bineînțeles, m-am intors tot pe 2 roți: Hala Traian – bvdul Constructorilor…

… Dzeu știe! După atâta vin parfum poexie am visat tot drumul… știu doar că era 22:44 când am intrat în dormitor după băiță. Acum somn de voie 🙂 Vă doresc zburdări onirice cât mai plăcute, tuturor!

A, da… mai lipsea ceva: Asta asculta fratimio când am intrat pe ușă.

Acum, pe bune, starea e deja mult mai mult decât se poate exprima în cuvinte. Nu mă pot abține: Jupiter în tranzit în conjuncție cu Juno; Mercur, Venus și Marte în casa a VI-a în opoziție cu Pluto natal; Nodul Nord în tranzit în casa a II-a, în conjuncție cu Soarele natal. Mă simt ca și cum mi-aș fi adunat toate Ștefaniile din toate universurile paralele care se… înecaseră la mal.

7 thoughts on “O zi memorabila!

  1. Stefania Post author

   Multumesc si eu pentru comentariu 🙂 nu stiam ca mai e cineva fan RBD in afara de mine si de fratimio :)) (singura formatie la care am fost la concert)

 1. pescarul

  Eu nu sunt fan RBD, dar sunt fanul zilelor pline si boeme in care graba e frumoasa si grijile inexistente…

  Reply
  1. Stefania Post author

   Mersi!! 🙂 pentru leapsa… ma duc sa vad.
   Cat despre RBD, cineva mi-a zis odata ca au mesaje subliminale in cantece, chestie care n-ar fi chiar exclusa, avand in vedere cat de repede a devenit lumea obsedata dupa ei… la vremea lor…

 2. Pingback: Inca de zece ori DA « Exercising my Creativity

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.