Nu sunt turnul Eiffel

Azi am fost la un spectacol de teatru în regie. Adică, nu, nu în Regie, ci la UNATC, dar materia pentru care a fost acest spectacol este Regia. Examenul final, de la anul III, adică.

Da, dar nu v-am spus… unul din visurile mele de când eram mică era să fiu regizor 😛 Acum încep să mă documentez despre. Am vrut eu de anul trecut să mă documentez despre, dar m-am nimerit într-un avion care ulterior a fost deturnat către secția de actorie, de la Hyperion.

Anyway… după ce am scos un “Nuuuu!” de disperare când Ea și-a băgat… tocul cui de la pantof în dulapul de stejar cu trei uși… da, eram în public, nu pe scenă… și nici regizor nu eram, dar am empatizat așa de mult cu el (sau cu povestitorul, habar n-am ce rol avea în piesă :D), încât mi-era mie mai milă de decorul distrus decât lui…

Și când piesa s-a terminat, Ștefania, care cine știe în ce piesă în care a jucat ea s-a mai crezut, a îndrăznit să meargă să-l întrebe personal de ce nu apare și numele lui pe fluturașul roșu. Da, Alex (dacă te cheamă chiar așa), eu eram cea care ți-a zis “felicitări” personal și apoi a dispărut ca Cenușăreasa în câmpul cu plopi… răzleți.

Update, next morning: o poză pe care am făcut-o ieri înainte sa plec la piesă:

Menționez că nu sunt așa de … nici nu știu cum să descriu postura asta, doar că mie mi se pare ceva diferit față de ceea ce sunt în viața de zi cu zi, dar, sincer, nu e ceva ce nu mi-aș dori să fiu. Astrologic vorbind e ascendentul ăla în scorpion… deci înțelegi, Mercur, Marte și Venus îmi tranzitează casa a VII-a… și cum Soarele tocmai a intrat într-a VIII-a… arș 😀

Gata mi s-a făcut greață de astrologie, mă duc să iau un Nurofen răceală si gripă (pentru că am început să strănut, din cauza curentului de la metrou de aseară în combinație cu părul ud) și… sper că mai e și azi maratonul de Gilmore Girls pe Diva Universal.

Pup ya 😛

2 thoughts on “Nu sunt turnul Eiffel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.