De la primii zori

Nu prea am dormit toată noaptea. Adică am visat în continuu, iar la 6:22 eram deja la calculator citind bloguri. Și iar m-a izbit inspirația, deși, de data asta a venit mai lent și am primit-o mai ușor. Dar prea multă introducere pentru doar cele câteva cuvinte, zic eu, în engleză, care, prin ele, nu încearcă să exprime nimic. Sunt doar niște cuvinte, frumos ordonate, cărora, fiecare, le poate atribui orișice însemnătate vrea. Ba chiar, inspirația de azi mi-a adus la cunoștință un cuvânt nou, pe care nu știam că îl dețin.

Mai voiam să mai scriu ceva, dar de la ness mi-a coborât inspirația 😦

A, da, mai voiam să scriu despre acele… chestii… pe care fiecare om le valorează în viața lui. Și eu vă spun ca valorez totul sau nimic. Depinde cum mă privesc. Cuvinte mari… poate mult prea mari față de cât avem nevoie pentru a exprima ceea ce percepem.

Anyway: Dream of me now, long to my soul;

The moment I’ve been waiting all my life it seems to come

Cherish the path, that brought us through, here

Its “neverending” flame may be smaller than it seemed.

The moment of forgiveness is the one we should abide,

The moment when the truth will hold itself upon the lie.

Când eram mică, mă mai apuca așa, cântatul, din când în când, când mă aflam singură, combinând silabe și fragmente de cuvinte care nu aveau niciun sens, doar pentru a atinge anumite sunete care vibrează adânc în ființa mea, poate, mai mult, pentru a-mi da seama că sunt și eu o ființă… vie. Iar ceea ce consider a fi de valoare în viața mea este atât de efemer încât ar fi păcat să nu păstrez un jurnal. Măcar pentru a știi, peste ani, ce este ceea ce mă definește cu adevărat.

4 thoughts on “De la primii zori

 1. pescarul

  Cum sa te poti pune cu mofturile zorilor unei zile de luni? Scriind cateva randuri ce maine iti vor spune poate altceva decat azi, insa vor prinde intr-o bula starea de fapt a clipei. De aceea jurnalele sunt nepretuite!

  Reply
  1. Stefania Post author

   Da, perspicace intrebare, pentru ca n-am zis ca va fi un jurnal online.
   Pentru ca asa am facut si vara trecuta si mi-a prins bine, in urm 2-3 luni nu-mi voi mai scrie gandurile si dorintele online, iar prin septembrie voi selecta ce “nu mi s-a indeplinit”, ca plamada, pentru la anul 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.