Acum am chef de scris

… așa, ca de obicei, inițial fără vreo intenție, ca apoi să descopăr că de fapt băteam undeva…

Mă gândesc, așa, oare ce face un om obișnuit vineri seara? Mda… deci iar s-au dus toți în club și pe mine m-au trecut pe lista neagră, din cauză că, atunci când sunt obosită, sunt mai dintr-o bucată și poate îi supăr pe oamenii mai sensibili și mai timizi. Sau poate, pur și simplu, doar neinteresați de mine. Chestie care mă duce să zic că ce *** căutăm unul în realitatea celuilalt, dacă nu există un interes din partea amândurora. A, pardon, dar n-am vrut să scriu chiar asta pe blog 😀 Deci vă faceți că n-ați citit.

Mai vreți? Că mai am. 😀 Dar nu vă mai dau tot pe tonul de mai sus, că eu chiar vreau să mă citească lumea. Chiar dacă, în mare parte, blogul meu e doar așa de trilu-lilu. Ceea ce mă duce cu gândul că poate și eu sunt doar așa de trilu-lilu… și trăiesc prin viața doar ca să exist, dar dând întotdeauna tot ce am mai bun. Sau invers. Mda… prea filozofic pentru ora 11 noaptea, într-o zi de vineri.

Cred că mai bine mă duc la somn… poate mâine voi vedea lucrurile cu alți ochi. Obișnuiam să sper mai mult… să visez mai mult și mai sus… dar am căzut de prea multe ori, și în unele cazuri direct în cap. Metaforic vorbind.

S-au dus *** și visele mele… care nici măcar nu sunt sigură că erau ale mele și nu erau doar împrumutate, temporar. Adică vreau să zic că nu mai am timp să mi le mai amintesc dimineața când mă trezesc. Ceea ce n-ar fi neapărat un lucru rău (doamne cât îmi place expresia asta!), pentru că asta ar însemna că mi-am făcut realitatea suficient de interesantă încât să chiar vreau să mă trezesc. Deși, încă mai am unele planuri pe care le trăiesc doar în vise. Era o replică pe care i-a zis-o Pacey lui Joey la un moment dat, dar pe care o să o adaptez: “mi-ai spus, față în față, că m-ai visat în aceeași noapte în care te-am visat și eu, deci chiar nu te poți aștepta că voi renunța așa de ușor la tine” De fapt replica era asta.

Next time meet me on my personal agenda, where I use to write with my yellow pen (which, I have no idea where it is now). Just one more thing for you: tonight I bought myself a Kinder from the same place you bought me that one. It has a strange red toy, I couldn’t figure out yet what it is, so maybe tomorrow…

Kisses and hugs and sweet dreams. And these are for you all, my dear readers ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.