Azi nu-mi mai convine nimic :D

Ha ha… azi am avut de 6 ori ca referrer linkul cu poezia cu șahul 😀 cel mai probabil, cred că se blocase browserul… anyway, tocmai m-am întors din Mojo. Ziua unei colege dragi, ne-a făcut cinste. Și am zis să mai ies un pic din zona mea de comfort și am îndrăznit să mai îngân și eu o melodie: The Power of Love.

Zic îngân, pentru că sunt cam răgușită și mi se cam făcuse rău de emoții (sau de tutunul din jur) și abia mi-am mai găsit energia, dar parcă la niciun sunet nu am reușit să accesez cutia toracică. Promit că data viitoare va fi mai bine. Acum, nu știu dacă cei care au fluierat și au aplaudat la sfârșit s-au aplaudat între ei, m-au aplaudat pe mine de milă sau m-au huiduit :))

Da, și marțea trecută am fost în Mojo. Atunci am fost singură și am conectat foarte bine cu restul oamenilor din sală, dar Hero-ul meu parcă n-a avut aceeași rezonanță ca acum două duminici, atunci când l-am cântat pentru prima oară, cu colegii de la actorie.

Acum dacă stau să-mi amintesc, sincer, sincer și cu un pic de părere de rău, melodia pe care mi-a făcut cea mai mare plăcere să o cânt a fost Prison, vara trecută… în duet cu Cătălin… Mda, și aici urmează explicația părerii de rău: e greu să găsești o persoană cu care să te sincronizezi în duet… pe scenă. Sau măcar să trăiești cu impresia asta, cel puțin până cobori… de pe scenă. Mai ales când, în afara scenei, inima ta bate pentru altcineva 😀

Ziceam că nu-mi mai convine nimic. O fi de la luna aproape plină. O fi de la faptul că exact în acest moment e 00:00. O fi de la faptul că de vreo 10 zile echilibrul meu energetic e complet… dat peste cap. Azi am ajuns chiar la concluzia că ar fi bine să tac mai des, pentru că spun tâmpenii. Și le susțin sus și tare… Deci nici nu mai scriu pe blog, gata, tac. Somn ușor.

1 thought on “Azi nu-mi mai convine nimic :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.