Pana la urma, devine chestie de minut

18.08 – 18:18… sper ca si tu l-ai “irosit” cu folos…

Stii care e partea amuzanta?… acum 4 ani, o poveste a inceput cu un cd cu tutoriale foto-video, in engleza, care mi s-au parut mult prea grele si pe care le-am abandonat in calculator… calculator pe care nici macar nu-l mai am.

S-a sfarsit, cateva luni dupa, cu “E chiar asa de greu de inteles ca n-am timp? Daca n-as fi avut chef, ti-as fi spus direct”…. pacat ca oamenii normali mai au si emotii si sentimente. Da, e sarcasm.

Acum 2 ani, o alta poveste a inceput cu niste tutoriale audio de… ebraica. S-a sfarsit mult mai repede, la nici o luna dupa, la o discutie pe mess pe la 1 noaptea, cu “vezi cat de egoista esti? eu trebuie sa merg la munca maine” sau ceva de genul…

Acum… incepe cu 2 carti de management de proiect, tot in engleza, una de 211 pagini, iar cealalta, “Project Management for Dummies”, de 389 de pagini… oare de data asta ce-ar fi diferit?! Adica, cu ce e mai speciala situatia asta, ca sa aiba sorti de izbanda mai mari?

A…. da… de povestea cu Manualele de Germana de B2 chiar uitasem. Asta chiar cred ca e o poveste care continua… dap, fetele au mai multa rabdare, intre ele, se pare.

… hmm… dar cartea a doua de PM chiar pare draguta 😀 are ilustratii si glume. Chiar pentru dummies asa. Deci cartea mea cu siguranta se va numi “All about the Aquarius male… for dummies asa”.

Btw, ai mare atentie in cine investesti minutul 19:19, maine 😉 sunt foarte putine minute in viata in care soarta marcheaza de mai multe ori. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.