De ce nu se invarteste?

Bila aia mare de la Cotroceni Mall, de la IMAX adica… ar fi fost super intersant daca s-ar roti, in directia acelor straturi…

…. in alta ordine de idei, dar tot pe acolo, declar ca am abandonat LC Waikiki, X-Side and Co pentru C&A and Co… am pierdut 2 ore azi in magazinul din mall si daca ar fi fost dupa mine cred ca as fi cheltuit tot salariul in el. Dar mai avem timp.. si luna viitoare.. si luna viitoare-viitoare… de data asta mi-am luat doar o pereche de blugi si un plovaras ajurat lila inchis…. se potrivesc cu ghetutele luate acum 2 saptamani din Carrefour 😀

Acum revin la vise. Sunt unele vise pe care mi le doresc din toata inima sa fi fost realitate… adica sa fi creat ceva constructiv si pe termen lung. Pentru ca ma zbat in continuare in capcana propriilor iluzii… si mai sunt unele momente din realitate care se petrec atat de repede si de spontan incat mi-as fi dorit sa fie vise, ca sa ma pot bucura de ele cat mai mult posibil.

Cum se trimite energie cuiva?! Pai din experienta mea, e suficient sa simti ca iubesti asa de mult persoana respectiva incat sa fii constient ca orice gand pe care il emiti de a-i imbunatati viata ar fi impur, pentru ca nu poti stii niciodata care ii sunt planurile, visurile, nevoile si… destinul. Si te gandesti, asa, cu toata fiinta ta, si te gandesti, pana ramane o sfera complet limpede, care incepe sa se divida… ca un cordon.. si incepe sa circule in spatiu si timp 😀 Si daca e nevoie de acea energie, in foarte putin timp apare un semn de undeva, care sa-ti arate exact in ce plan s-a dus.

Azi, mai ales acum seara, si mie mi s-a trimis energie pozitiva. Si cred ca si luni… deci, multumesc! 🙂 Si promit ca o sa fac tot posibilul sa devin the best of everything that I can be.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.