A venit, a venit, Toamna…

Titlu cliseu, dar asta e. Adevarul doare 😀 Si cu acest inceput de toamna, pentru “numerosul meu public” (amicii stiu de ce), am de facut urmatoarele anunturi:

1. Am descoperit o noua cantina la serviciu! Nu mai stiu daca m-am mai vaitat pe blog, dar a fost o perioada critica pentru mine, de cand s-a desfiintat restaurantul West-Gate, pentru ca m-am indopat numai cu specialitati de genul CovriCheese si Covri… cu miere si nuca. La aceasta cantina, pe care imi place sa o alint crâșmă, mananci 2 feluri sanatoase cu doar 16-17 lei si ai si plimbarea de relaxare inclusa.

2. Consumul meu zilnic de plicuri de 3-1 strong a atins un nivel ingrijorator, de 3 pe zi… ba chiar, ultima cutie cumparata parca a fost un lot light… si am suplimentat-o si cu cate o cana de cola, pe alocuri… ceea ce inseamna ca trebuie sa luam masuri mai serioase, de genul unui regim de fructe proaspete… presarat pe alocuri cu cate o cana de cafea fara zahar si lapte condensat 😀

3. Procesul alegerii smartphone-ului optim pentru mine ma consuma teribil! Dupa ce am renuntat la Galaxy S, pentru ca am deja un asemenea exemplar in familie, acum ma zbat intre Galaxy mini si Galaxy Ace, iar pe site-ul Orange mi se pare crima si pedeapsa sa te apuci sa-ti configurezi unul cu abonament… in ultima instanta cred ca o sa ma duc direct la emag, pentru ca am ajuns la concluzia ca nu am nevoie decat de un aparat portabil de pe care sa pot sa-mi citesc mailurile, sa dau like-uri pe facebook si sa-mi raspund la comentariile de pe blog… foarte rar vorbesc la telefon (spre ex din optiunea mirifica de luna trecuta nu am consumat decat vreo 100 de minute in orange, adica vorbit de vreo 3 ori cu mama :D, 10 minute nationale si vreo 20 de sms-uri… traficul de internet inca nu mi l-am contorizat oficial). Desi, daca stau bine sa ma gandesc, parca la un moment dat mi se laudase cineva ca-mi cumpara unul de ziua mea. Deci mai astept. 😀

4. Cu o incredibila jale, jelesc disparitia de pe piata a ceaiurilor mele preferate, din seria Figura. Cred ca trebuie sa inteleg ca s-a terminat cu figurile, gata! Acum trecem la treburi mai serioase.

5. Weekendul asta particip la un workshop de… *drums*… n-ati fi ghicit niciodata: Bune Maniere. La Incubator. Am fost aseara la prima parte si mai am si azi dupa-amiaza una. A fost trully insightful, iar fata care il sustine e o comoara de fata, chiar daca are un i mai putin decat mine (:P).

6. Lasand la o parte narcisismul si trecand peste defectul meu nativ numit “ego supra-dimensionat”… ma duc sa pap. In bucatarie. Si cu bune maniere. Si imi pun aparatul pe Interval Time-shooting si apoi imi tapetez profilul de FB cu pozele :))

Update 7. Azi-noapte am visat ca am intrat la Actorie, la Hyperion, si eram foarte bucuroasa. Sincronicizant, chiar, avand in vedere ca anul trecut, cu vreo 3 zile inainte de examenul de admitere, eu l-am trait in vis, ceea ce m-a facut sa realizez ca acel drum nu era cel corect… In rest, am zburat azi-noapte cu o pasiune pe care n-am mai avut-o de multa vreme, iar visele mele par sa fie din ce in ce mai complexe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.