Cand timpul nu-ti e cronometrat

Da, am fost aseara la In Time.  Si, sincer… nu vi-l recomand. E cam deprimant… Are niste replici si niste metafore insightful, dar in rest… modul de abordare al acelei realitati te cam deprima.

Si ca sa continui cu micile mele nebunii zilnice: ieri am “ratat” si 11:11 si 22:22… nu ca le-as cauta intentionat, dar de fiecare data m-am uitat cu un minut inainte si apoi cu un minut dupa… poate conta exact ceea ce faceam in minutele critice. Dar am prins 00:00… Anyway, just a big bullshit. Zice optimistul incurabil din mine…

Asa… si un sfat pentru restul planetei: nu mancati niciodata oua seara, mai ales dupa 12… facute la microunde. O sa aveti cosmaruri toata noaptea… doua nopti la rand… da, pentru ca doua seri la rand am comis aceasta imprudenta… si chiar si asa, parca tot as mai manca vreo 3 “coapte” la fel, azi la micul dejun… cu salata de ardei copt si vinete.

Sambata, 5 nov. M-am trezit pe la 7, dupa abia 5 ore de somn, cu o stare de tensiune si de stres pe care nu mi-o mai aminteam de muuulta vreme, imi vine sa ies afara si sa fac ture de alergare in jurul blocului… doar ca nici nu scot bine capul pe geam si mirosul de ceata imi provoaca “binecuvantata tuse”. Cica Soarele este exact pe ascendentul meu, conjunct cu Venus si cu Saturn… sau poate Martele ala din casa a X-a.

Cred ca-mi termin de baut ceaiul. A, da Figura nr 3 🙂 cineva drag le-a gasit si mi le-a cumparat! Ma mai joc niste Bejewled 3, lightening mode, pana imi pun in ordine in cap toate gandurile… e misto jocul asta, chiar functioneaza ca o mantra si pe ansamblu te binedispune.

Si acestea fiind zise… somn usor :)) intr-o sambata, de 5 noiembrie 2011, la 08:57 AM. E chiar misto afara, doar sa scoti asa capul un pic pe geam si sa faci niste poze…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.