deja-vu sau o realitate 3D fara ochelari speciali

Azi, dupa ce am mai constientizat niste chestii :d am primit un super cadou 🙂 un kit de “descifrare vise si visare constienta” :p si un kit numit “little Bag of Perfection”, care contine o gentuta 100% pure gorgeous :d Le multumesc inca o data colegilor mei “de suferinta”, mai ales Mariei, pentru ca s-a ocupat de “complot”. Le multumesc pentru ca mi-au dat posibilitatea sa le multumesc fiecaruia in parte, ca sa pot sa primesc si sa dau la randul meu, fiecaruia in parte.

Disclaimer, ca sa nu mi se mai repete si la anul: pt o persoana hipersensibila (as in, highly sensitive) este o suprasolicitare/stimulare emotional-mentala mult prea mare, ca 50 de persoane sa “i se adreseze” in acelasi timp, adica sa i se cante La Multi Ani “cu forta”. A treia oara in ultimii 4 ani. E chiar asa de greu de inteles ca pur si simplu nu suport asta? Si o zic in sensul cel mai amabil/pozitiv posibil…

Revenind. La chestii mai dragute.

In timpul unei sedinte triple de masaj de relaxare (adica, ce, nici macar de ziua mea sa nu-mi permit asta? 😉 ) am aflat ca deja-vu-urile sunt provocate/explicate printr-o desincronizare a emisferelor cerebrale. Adica o parte din stimulii trairii prezente ajung direct in centrul memoriei si sunt re-cititi apoi de constient… Interesanta abordare si poate explica o enorm de mare parte din iluzia pe care o traim. Dar acum problema se pune in felul asta: cum si de ce se produce acea desincronizare? Ce face ca o emisfera cerebrala sau un centru din creier sa lucreze mai rapid decat un altul?

Altceva…mai incolo. De ieri dimineata bateria laptopului meu este in agonie si se pare ca el nu stie sa mearga direct din priza. Therefore, voi avea o perioada de scris pe blog, dat like-uri pe facebook si citit mailuri de pe telefon. Asa ca trebuie sa am grija intotdeauna exact ce-mi doresc, pentru ca deja i-am gasit o limitare care a reusit sa ma enerveze :d clipul We found love nu are o versiune care poate fi redata de playerul telefonului. 😦

Dar trecem noi si peste asta. Si ne dam seama ca in fiecare dimineata, in care ne trezim tot pe acest Pamant, suntem mai puternici cu 1 zi. 🙂 mai ales cand nu ne trezim singuri :)))

5 thoughts on “deja-vu sau o realitate 3D fara ochelari speciali

  1. ShhShh.. I've got a secret identity

    Oau, mie mi s-a parut ca te-ai descurcat foarte bine. Eu revenisem la scaunul meu, ca era un parfum imbietor de mai inainte si am hotarat ca e mai bine sa pastrez distanta. Dar din ce am vazut de la mine de la birou, te-ai descurcat bine in public. Ma gandeam ca lectiile de actorie ajuta pentru chestii de genul asta. Eu in cazuri din astea fie incep sa tremur si sa avoid all eye-contact, fie vorbesc mult prea tare si zic numai prostii.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.