A missing heartbeat

Acum vreo 2 zile, printr-un sir de coincidente, am realizat ca sunt, pe o anumita cale de evolutie, cu 4 ani inaintea oamenilor din realitatea mea fizica. :))

Acum vreo cateva luni, am aflat, ca singurul lucru la care sunt oficial declarata “peste media asteptarilor” este dorinta de a inova.

Si bineinteles, ceva care nu are absolut nicio legatura cu ce am scris mai sus, uitandu-ma retroactiv pe tahograful inimii mele, observ ca in data de 21 fev 2012, incepand cu orele (respectiv minutele) 17:12, “graficul” a atins aceeasi viteza pe care o singura data in viata imi amintesc sa o mai fi trait-o…

Iar atunci mi-am facut pagini intregi de analize si calcule, doar ca sa inteleg “de ce”. Doar ca sa inteleg daca e sau nu e dragoste. Daca e sau nu e ura… sau indiferenta… sau poate pur si simplu era teama… de schimbarea ce o presupunea asumarea oricareia dintre variante.

Asta pentru ca stiu ca pana am reusit sa ajung in acel punct de sincronizare in timp si spatiu, numit alpha, am traversat mai multe universuri paralele. Un punct care incepea sa devina din ce in ce mai difuz, pe masura ce imaginea acelei masini negre pierea urmandu-si cursul normal de-a lungul liniilor de tramvai.

De ce unele batai ale inimii sunt mai puternice decat altele, de ce in unele momente inceteaza pur si simplu sa mai bata, fiind constrans (a) sa te asezi, pentru ca te ia cu ameteala… si… de ce in alte momente pare a fi complet de piatra?…

Si inca ceva… referitor la o discutie pe care am avut-o cu niste colegi, marti seara: nimeni nu poate invata pe nimeni nimic, oricat de mult i-ar placea sa creada asta. Doar poate preda, poate arata sau se poate comporta el (ea) insusi (insasi) ca un exemplu, ceilalti rezonand (sau nu) cu acea cunoastere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.