Calatorie in subconstient

Indicii: “Te rog” si “Multumesc”. Atat de simplu!

Voiam de mult sa scriu un articol pe tema asta… dar nu aveam suficient de multe experiente ca sa pot sa le povestesc… Nu. Nu merge… nu asa se incepe un articol despre subconstient.

Un articol despre subconstient se incepe si se scrie visand. Cu un catalizator, numit muzica… un Julio Iglesias de data asta. Si, cu mentiunea ca am descoperit din nou placerea drumului inspre serviciu si de la serviciu, cu metroul, citind din Povestile unei inimi, ma duc sa visez.

Azi chiar am adormit, ca un bebelus, de la Eroilor pana la Crangasi… era singura modalitate in care am putut sa concentrez toate gandurile care au venit avalansa peste mine 🙂 Aveam multe ganduri… dupa ce am depasit sfera mintii constiente… dar am ajuns acasa, m-am schimbat, m-am spalat… si le-am uitat.

Am totusi ceva ce as putea adauga: Negru… e de fapt rosu, dar mult prea concentrat. Acum, ca o idee… cum ar reactiona cineva daca ar “inrosi” oua negre de Pasti?

Da, rade! Puternic, isteric, cu gura pana la urechi, in lacrimi… de bucurie… pentru ca e singura scapare. Si e contagios. Iar daca nu-ti vine sa razi… inseamna ca nu te-ai concentrat suficient de tare, incat sa-ti dai seama cat de exagerat pare totul, vazut din subconstient.

Iubirile nu trebuie vazute la microscop. Iubirile trebuie simtite, la microscop. 😉 Pe ansamblu nu e vorba de a fi refuzat sau ignorat, ci doar de a fi ajutat pentru a-ti concentra energia in cea mai efectiva directie.

Every writer I know has trouble writing. (Joseph Heller)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.