Mesaj dintr-un viitor posibil

…dar foarte improbabil… pentru ca au trecut mai mult de 24 de ore de cand nu mai am conexiune la internet, ceea ce semnifica foarte clar ca apocalipsa e in prag.. nu stiu ce se va alege de mine cand voi fi terminat de vazut toate filmele de pe hardul lui fratimio si dupa ce voi fi desenat dinti negri tipilor (cu dantura pacatos de perfecta) ale caror poze am apucat sa mi le descarc in calculator de pe Facebook…

Anyway… A, da… inca o paranteza: in anul 1 de facultate, am fost cu Andrei (n.c. cel mai, si cred, singurul, serios iubit pe care l-am avut, care m-a bantuit ulterior in numele majoritatii tipilor pe care i-am placut si nu i-am avut…) la un C.E.R.F. sau ceva de genul, unde am castigat propriul meu domeniu .ro pentru un an. Atunci am inceput sa scriu online… numai ca abia de prin 2007 am inceput sa scriu serios si cu motivarea de a-mi depasi limitele prin asta… Pentru ca am fost incurajata, foarte subtil, ce-i drept, spunandu-mi-se ca ceea ce scriu eu nu are valoare pentru cititori…

Anyway… ca simt cum iar mi se urca sangele la cap… voiam de fapt sa scriu despre cum ma vad eu pe mine ca mama. Nu ma vad… Iar daca cineva mi-ar spune ca mi-ar sta bine si ca as fi o mama buna si ca m-ar vedea intr-o caznicie ideala cu respectivul sau cu respectiv, respectivul…cred ca as porni intr-un ras isteric si m-as tavali pe jos mai ceva ca un rand complet de mess cu emoticoane din alea care se tavalesc pe jos.

Si cum blogul meu oricum e citit foarte rar, iar in majoritatea cazurilor de persoane care “ma simpatizeaza” si ori fac misto pe tema respectiva cu prima ocazie in care ma vad in zona, ori imi reproseaza direct ca am postat despre… sau despre… intr-un mod in care nu le-a ajuns direct la inimioara… trag aer in piept si inchid paranteza patrata… pot sa scriu si despre cum vad eu relatia mea ideala. Dupa ce se va convinge toata lumea, careia ii sunt draga, ca pur si simplu, nu mai am nicio treaba cu barbatii.

Asa deci si prin urmare, pe la vreo 35 de ani asa, imi voi gasi partenera ideala si vom adopta un copil. Punct.

Sau poate m-au afectat prea tare cele 3 episoade la rand, din “Two and a half men”, vazute dupa aproape un an de abstienta. A, nu, aia e tot two and a half. And some more… And proudly counting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.