Wenn du weisst dass du weisst

Wem du liebst, du kanst nicht verleugnen…

Nu rimeaza, dar in principiu ideea asta e. Mai sunt atat de multe lucruri de impartit… dar cine stie.

Credeam la un momentdat ca cea mai buna varianta/cale de urmat, este atunci cand pur si simplu nu mai exista alta. Asta pentru a putea trece mai departe cu inima impacata, stiind ca nu mai ai la ce (cine) sa te intorci. Dupa ce ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a-l obtine.

Acum, ipotetic vorbind… se da o persoana care iti acorda atentie… si pe care nu o bagi la suflet, pentru ca nu apuci. Nu neaparat pentru ca nu ti-ar placea, ci pentru ca iti acorda exact atata atentie cata ai nevoie, pentru a trece mai departe, la treaba ta. Nu stiu daca reusesc sa ma fac inteleasa, dar incerc.

Apoi, se intampla ceva… de obicei la mine dureaza cam 1 an… din momentul in care persoana intra in universul interactiunilor mele, intr-un anumit domeniu, si ramane acolo cuminte, pana cand observ ca imaginea ei incepe sa patrunda, placut, in gandurile mele, si in alte activitati decat cea legata de “locul” unde a inceput interactiunea.

Si atunci stii. Stii ca nu mai e cale inapoi. Si in 90% din cazuri, pur si simplu nu merge. Din diverse motive. Dar cel mai des, pentru ca mai exista si alte persoane implicate. Si doare… al naibii de tare. Si te gandesti, poate daca astepti… cine stie… lucrurile se pot rezolva de la sine.

Si apoi afli. Ca persoana “si-a gasit sufletul pereche”. Si nu erai tu. Adica eu.

Dar as putea totusi sa gandesc pozitiv: nu mi-am gasit sufletul pereche, dar am aflat cu certitudine ca nu sunt sufletul pereche al tuturor persoanelor pe care le-am considerat… la randul lor… “sufletul meu pereche”.

1 thought on “Wenn du weisst dass du weisst

  1. Pingback: la pagina 5 « My ivory tower

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.