Despre universuri paralele – reloaded

Am scris undeva mai jos despre excelenta mea in a-mi crea monologuri in loc de dialoguri… acum mi-am dat seama ca nu e nevoie nici de un piedestal, nici de a fi pierdut in adancul oceanului… ci e vorba doar despre faptul ca traim in universuri paralele. De la un anumit punct al interactiunii, in sus, procesul de give-and-take pur si simplu nu se mai sincronizeaza.

De vreo 2 zile, intermitent, ce-i drept (adica intrepatrunse de altele) imi vin in minte fragmente din niste dialoguri ceva mai vechi. Cuvinte foarte simple, la prima citire, dar care, de fiecare data cand se intorc in capul meu, apar cu un cu totul alt sens. Aceleasi fraze, dar parca luminate diferit, de unde diferite ale spectrului, in functie de… in functie de… inca nu am reusit sa-mi dau exact seama.

Damon Salvatore, pe patul de moarte, mi-a patruns la suflet :D. Am inceput sa ma gandesc inca o data, si de aceasta data in cel mai sincer mod cu putinta, ca regret ca am pierdut o anumita persoana din viata mea. Dar pur si simplu nu vad alta cale, pe care as fi putut sa o urmez atunci, cu experienta de viata pe care o aveam.

Regret ca am pierdut-o, dar… poate ca asa e cel mai bine. Nu as fi avut loc in capul meu pentru a dezvolta atatea obsesii simultan, oricum 😀 Mai trebuie sa am loc si pentru mine. Glumesc. Am descoperit ca am devenit mult prea superficiala, din punct de vedere social…

Din frica de a nu mai suferi, nici nu ma mai apropi de nimeni, ci lansez modul “detasare completa”. In primul an, abia am reusit sa-mi dau seama ce se intampla cu mine… in al doilea, am avut prea multe activitati incat nu am avut timp sa realizez ca-mi lipseste ceva. In al treilea an… deja lipsa devine una acuta. Dar zidul construit in jurul meu deja e prea inalt ca sa-l mai poata dobori cineva care nu era deja in interior, cand am inceput constructia lui.

Somn usor.

Your faithful mirror, to the duty. Again.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.