Monday – czeched!

Deci a trecut prima zi. Oficiala. Am muuulte impresii, dar le pastrez (pe majoritatea) pentru mine.

Sunt un pic ofticata, pentru ca nu am reusit sa gasesc o casa de bilete, speciala, unde sa se poata face abonament. Automatele de bilete accepta numai monede si cel mai mare bilet pe care il dau e cel de 24 de ore. A, da, aici biletele se vand pe interval orar, cu unul de 24 CZK mergi 30 de min, indiferent de mijlocul de transport (metrou, autobuz, tramvai), iar cu unul de 32 CZK mergi 90 de min. Azi am trisat, am compostat unul de 30 de min, la 18:17 si am coborat la 18:51. Deci atat fac de la munca pana acasa. Ma rog, mai fac apoi vreo 5 min pe jos.

Altceva… a da, la sediul celalalt, adica nu la cel unde voi lucra eu, am descoperit o super cantina, 69 CZK – un fel de mancare cu garnitura si 13 CZK – o supa crema cu legume si ciuperci. Deci mai ieftin decat in RO. Adica imparti valoarea in CZK la 5.53 si iti da valoarea in RON. In schimb, la cina, la sediul unde voi lucra eu, nu am mai rezistat sa caut cantina etc. si am mancat la McD: o portie de 4 chicken crispy – consistenta cam ca a celora de la jerry’s, dar de vreo 2 ori mai mare bucata – si o portie de cartofi “summer edition” – adica un fel de cartofi wedges dar taiati in felii carliontate. In total 113 CZK. Never will do it again. Portia de paste cu brocolli si pui, pe care am mancat-o in prima seara, de la barul de vis-a-vis de bloc m-a costat 115 si a fost nevoie sa aduc jumatate din ea la pachet.

Altceva? A… paturica mea naparleste mai rau ca o pisica bolnava. 🙂 Weird… aveam numai scame pe pijama de dimineata si s-au luat si pe pantalonii negri de stofa, pentru ca am facut imprudenta sa-mi intind hainele in pat inainte sa ma imbrac 😦

Unde-am ramas? La faptul ca viata mea a devenit dintr-o data suficient de interesanta. Asta ca sa folosesc un eufemism. Bye-bye, voi, care ati mai ramas printre cititorii mei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.