18:33:33 – reloaded

2 zile la rand, in capul scarilor de la statia de metrou Náměstí Míru (in traducere libera, Piata Pacii), aceeasi pozitie a ceasului electronic. 😀 Oare am mentionat ca asta e saptamana a 33-a din an? Dupa aceasta introducere s-ar putea spune ca m-am plictisit deja. Cred ca e doar temporar… am rezolvat problema cu contul*, dar mai am destule altele.

De dimineata mi-a venit pisicul. 🙂 Adica a 3-a colega de apartament. Sau coleg, nu l-am cautat, sa fiu sincera. Are obiceiul sa se ascunda pe sub paturi… acum sta relaxat pe pervazul de la dormitor si se uita la pasarele.

Azi pe la pranz m-am cam impacientat, cand am ajuns prima la ghiseu la cantina si… nu intelegeam nimic din placutele alea pe care erau trecute numele de la mancare. Dar m-a scos Ale din impas, se nimerise sa fie deja la o masa :D. Apoi am observat ca meniul pe toata saptamana e printat frumos si asezat in interiorul liftului cladirii. Mancarica buna, o portie de felul doi intre 80 si 90 de coroane. Cred ca m-as putea obisnui cu asta, pentru o perioada.

Problema e cam alta. Incep sa nu mai suport sa repet anumite lucruri. Ca de exemplu coboratul la aceeasi statie de tramvai ca sa ajung acasa… asa ca azi am coborat cu una mai devreme si am continuat pe jos. Maine probabil voi veni direct de la metrou, pe jos.. nu’s decat vreo 25 de min.

Pofta buna! 🙂 da, piept de pui cubulete cu mix royal (desi aici se numeste altfel) de legume congelate :P. Si cu niste sos de rosii. Si painica. Si ciocolata si piersici la desert.

*Acelasi sediu, ca in postul anterior, doar ca la parter sunt ghisee normale si EXISTA oameni vorbitori de limba engleza, care mi-au deschis contul, cu taxe mai mult decat rezonabile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.