Karaoke sau…

Asta ca sa ma sincronizez cu visul pe care l-am avut azi-noapte, cand am intrebat: “cand mai avem karaoke” si mi s-a raspuns “maine seara…”. Nice vis.

In alta ordine de idei, azi am venit acasa pe jos, de la munca. De aseara simt asa o magie placuta in aer, zapada e in curs de topire si adie un vanticel cu miros de iarna si de carbuni de foc, care imi aminteste de vacantele de iarna de la tara. Plus ca in zona asta sunt foarte multi brazi (sau combinatiuni de coniferoase), iar strazilor li se spune uliţe. Adica ulice, dar asa se citeste cuvantul.

Imi amintesc ca am iesit pe usa de la munca pe la 17:15, am mers la Galerie sa pap, apoi, cand am iesit, am luat-o direct inainte pe strada din stanga, atrasa de verdele din sigla cladirii Siemens de la Stodulky. Incet incet, am zarit piscul bisericii din cartier, pe care o vad si de pe geam, si m-am orientat foarte frumos. Cred ca era in jur de 18:45 cand am ajuns, deci as putea calcula in jur de 45 de minute drumul pe jos.

Dar nici nu intru bine pe usa si aflu ca martea viitoare voi lua parte la o sedinta de consiliu de apartament. Incepusem sa-mi fac griji si sa-mi fac procese de constiinta… ca poate cine stie, miroase prea puternic a balsam de rufe de la hainutele mele puse la uscat… sau poate rad prea mult cu prietenul pe skype… dar am aflat ca va fi pe baza de vin fiert si m-am mai linistit. 😀

Dar ma oftic putin, totusi, ca in tot periplul meu din seara asta nu am reusit sa descopar un butic de cartier de unde sa-mi iau o paine la nevoie.

A, da… am uitat. Aseara am vazut Hobbit-ul. Cred ca datorita companiei, cele 3 ore au trecut destul de repede, dar m-as mai uita o data (cu subtitrare in romana) pentru a mai savura peisajele impresionante din el.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.