“Femei exasperante”

… cu referire la pagina 259.

E interesant. :). As putea sa ma tavalesc pe jos de ras, chiar, daca as vrea.

Dupa citirea primelor 50 de pagini, mi-am dorit sa fi apucat sa citesc acest roman cu multi ani in urma, imaginandu-mi cum l-as recomanda fetelor mele, ca obiect informativ, pe la 18-19 ani asa, inainte sa apuce sa-si faca prea multe iluzii si procese de constiinta… in crezarea ca povestile pe care le traiesc/viseaza sunt unice. :))

Pe la pagina 100 mi s-a facut usor scarba… dar am continuat sa citesc… in scop informativ-educativ. Sunt curioasa acum sa citesc si varianta in engleza, doar din dorinta de a mai descoperi inca o alta nuanta, care sa rezoneze mai putin vulgar, in ideea ca, in engleza, deja am fost anesteziati, datorita folosirii excesive a unor anumiti termeni, in seriale destinate publicului larg.

Azi, in drum spre casa, am descoperit, cu stupoare, ca m-a captivat asa de mult incat am inceput sa aud dialoguri mentale intre Sir Christian si Domnisoara Steele. In plus, in pauza de masa imi imaginam cum ar fi ca o anumita persoana, pe care o cunosc cat de cat, sa intruchipeze rolul principal in ecranizarea acestei carti. Ar fi demential… jur ca ar fi actorul ideal!

Pe scurt: Ma simt tare linistita acum, citind cartea asta. Sunt impacata cu mine si cu soarta mea. La urma urmei – si, ma repet – am Venus in Scorpion, pe Ascendent in Scorpion, orice ar insemna asta. Adaugand Martele din Balanta, ma simt de ca si cum mi-as fi gasit un suflet pereche, intr-o carte. De fapt, cred ca Nodul Nord, in casa a 8-a, in Gemeni, poate justifica cel mai bine preocupatia mea actuala.

Mi s-a luat o povara de pe suflet, nu ma mai simt datoare sa scriu eu toate astea, in folosul educarii omenirii. A facut-o E L James deja. Si in mai multe volume, chiar 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.