Inghetata de vanilie cu felii de piersica

… cam mult de cand n-am mai scris pe blog, nu? 😀

Si, si mai mult de cand n-am mai scris ceva in limba romana… Noroc ca de la o vreme prietenul ma trezeste cu “buna dimineata” ca sa-mi mai aduc si eu aminte din cand in cand ce natie sunt, ca apoi sa ma aduca la realitatea prezenta continuand cu “jak jsi se vyspala”.. limbi straine inainte de cafea.. not much fun :))

Revenind la inghetata de vanilie. De vreo 3 zile termometrul n-a scazut sub 30 de grade la umbra. Ceea ce inseamna canicula “cod rosu” pentru zona asta de Frydek-Mistek.. Aseara am iesit cu Bonnie la plimbarea de dupa cina si cand am ajuns acasa s-a bagat cu totul sub robinetul de apa din curte, cand incercam sa-i improspatez apa din caserola.. daca l-ai fi vazut cum mergea de-a lungul paraiasului de apa si facea labute-labute, ti s-ar fi parut tare adorabil. 🙂

A, da.. inghetata de vanilie Carte D’or, cu felii de piersica pe deasupra. O gustare divina de dinainte de culcare si urmatoarea melodie pe repeat (pe care cred ca am mai postat-o pe undeva, in decursul acestor multi ani de blog):

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.