Ziua 7

Azi mi-au scos sonda. Si am fost in stare sa fac singura mai multe trebi si sa fac si curat dupa mine, ma durea piciorul, dar suportabil. Am facut “repetitia” de suportabilitate de durere cand m-au chinuit sa ma mute pe patul nou cu saltea pe aer. Nu mi-am imaginat ca ma vor muta prin niste miscari atat de stupide si de chinuitoare. Viata reala se pare ca nu e ER.. Deci am supravietuit mutarii in noul pat.. mai am sa supravietuiesc si transferul la Frydek in urmatoarele zile si apoi pot sa zic ca cel mai rau a trecut.

Am sunat-o pe mama. “Mama, daca mor in urma acestor rani?” Si mama mi-a zis ca daca Dumnezeu a ales sa nu ma ia la el in timpul accidentului sau a complicatiilor imediat dupa, inseamna ca a avut el un motiv.

Azi la pranz am avut pulpa de pui cu orez cu legume si supa crema de cartofi. N-am mai avut compot. Compotul era partea mea preferata… dar lasa ca am avut 3 in 1 in schimb.

Maine am inteles ca voi face baie pe cap. Un serviciu special, o data pe saptamana.

Mi-a luat sange dupa ce m-a mutat in patul nou. Foarte draguta asistenta, m-a mangaiat pe mana. Tanti, apreciez, dar de ace nu mi-e frica.. nu mi-a fost niciodata.. avantajul de a face pneumonie bilaterala la 3 ani. Mi-a zis chiar si pentru ce sunt toate cele trei eprubetele si cele 4-6 pastile pe care le primesc dupa fiecare masa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.