Ziua 8

Transferul la Frydek s-a facut cu succes! Oamenii care m-au mutat in patul de ambulanta si cei care m-au mutat in patul de receptie pacienti au stiut ce fac, au inteles ce ma doare si ce nu trebuie sa miste si au avut rabdare. Deci se poate!

Pe scurt, conditiile de cazare de aici sunt cu un secol peste cele unde am avut eu norocul sa ajung in Ostrava imediat dupa accident:

  • Am putut sa ma transfer complet singura de pe patul de receptie in patul meu. Cred ca datorita celor vreo 5 kg pe care le-am pierdut in ultima saptamana – dieta zilnica de 1000 calorii… si datorita muschilor pe care i-am facut intre timp la maini.
  • Patul este cu suficienti cm mai mare incat sa incap ca lumea in el, e total automatizat, are buton de chemat asistenta pe el – nu mai trebuie sa ma intind la telefonul de pe noptiera.
  • Camera NU ARE TV!!! Si momentan sunt singura in camera. Habar nu ai cata energie si cati neuroni au putut sa-mi suga rusoaica aia surda cu telenovelele ei in ceha. Chiar si o noapte daca voi dormi singura in camera voi avea un super restart psihic! 
  • Chiar daca am ratat pranzul din cauza transferului au fost draguti si mi-au adus niste cornuri cu branzica si o cafea ca sa ma tina pana la cina.

Incep sa vad partea buna in toata afacerea asta: am invatat mai multa ceha si mi-am dat drumul la vorbit 😀 Si am realizat pentru ce am contribuit eu 3 ani jumate ca salariat la asigurarea de sanatate in Cehia.

Update: am reusit sa-mi tai singura unghiutele de la degetele de la picioare (exceptand de la degetele mari – erau prea departe).

Ahoj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.