Ziua 10

Am o colega de camera de aseara.. 59 de ani… a cazut cand s-a dat jos din autobuz si s-a lovit la sold. Pe langa asta, saraca nu reusea sa urineze, s-a chinuit toata noaptea, iar de dimineata am intrebat-o de ce nu vrea sonda, ca se va chinui mult mai putin si nu doare decat un pic la introducere. Cateva minute dupa a venit asistenta pregatita cu sonda :d a umplut punga de 2l intr-o jumatate de ora plus inca jumate din a doua punga pana in pranz. Ma mir cum de n-a explodat saraca toata noaptea fara sa faca pipi…

Azi iar am facut o plimbare cu patul, pana la sectia de radiologie. Un tip nou asistent, Michal, zapacit rau.. facea misto de modul meu cum vorbeam in ceha si ma facea sa rad. Si habar nu ai ce dureroase sunt hohotele cand ai fractura de pelvis. Si se mai stie ca pe langa hohote mai sunt stranuturile si tusiturile. Slava Domnului am reusit sa nu stranut deloc pana acum dar m-am inecat o data cu cafea :((( Asa, iar doctoritele de acolo m-au laudat pentru ambitia de a ma muta singura pe patul de raze si apoi din nou la mine in pat. Taras, cu rabdare, dar nu mai pune nimeni mana pe mine, pentru ca eu stiu ce miscari pot sa fac ca sa nu doara.

La pranz a functionat legea atractiei. De dimineata vazusem pe facebook o prajitura cu crema si ma gandeam ce as manca si eu.. iar la pranz am avut un fel special cehesc cu sarlota si cubulete de pandispan, exact ce voiam!

Tocmai am primit flori de la colegii de munca!!!IMG_20160129_123937

Thank you team 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.