Team work

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a adus un pat nou. 🙂 Care functioneaza si manevrat de mine.

Prietenul mi-a adus perna mea de acasa si ness si a ramas sa studieze si sa cumpere oferta optima pentru a avea propriul meu wifi, maine seara cand o putea sa mi-l aduca. De preferat pana reusesc sa-mi termim datele incluse in cartela, pe luna asta. 🙂

Am inlocuit ceaiul cu apa. M-am prins care era problema, au turnat ceaiul fierbinte in recipientul de plastic, care n-a avut o reactie tocmai placuta.

Am aflat cate ceva despre colegele de camera: una, de 81 de ani, are diabet insulino-dependent, iar cealalta, de 74 de ani, a patit ceva acum 22 de zile si n-a mai putut sa vorbeasca. Ambele pot sa se ridice din pat, sa mearga si sa se duca la baie singure.. eu inca mai am 4 saptamani de stat in pat.

Cu a doua am schimbat cele mai multe vorbe. A primit o foaie de la logoped cu propozitii speciale in ceha pentru dictie. I-am facut o poza si acum exersam impreuna. Mie mi se par usor de pronuntat, m-am invatat cu limba, doar ca mai am cateva din cuvinte pe care nu le inteleg.

Trainerul meu de recuperare mi-a adus o minge 🙂 Fun!

Iar la pranz am avut ardei umplut cu orez si supa cu morcovi si taitei. Si pandispan cu scortisoara la desert, il pastrez pentru cafeluta de la ora 2. Acum somn usor :d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.