Off, lumina aia..

Stau in pat pe jumatate invelita si ma uit la tavan. Am avut un moment de iluminare.

Celelalte doua colege de camera dorm, iar una cred ca a scapat ceva.. Daca intelegi ce vreau sa zic. Off, daca as putea eu sa deschid geamul ala si sa sting lumina, fara sa deranjez pe nimeni.. Off, daca as putea eu sa ma ridic din pat si sa umblu.

De dimineata am apasat pe buton sa chem sora sa stinga lumina si a venit tunand si fulgerand ca sa nu o mai deranjez pentru fleacuri d-astea, ca ele acolo mai au si alte chestii de facut. Numai una e tafnoasa, cred ca cea de pe tura de noapte.. Si asta nici macar nu era sora, cu acte, ci ceva intermediar intre sora si femeie de serviciu.

Din cate am dedus pana acum, sorele au uniforma alba cu dungi bleu, astea intermediare sunt portocalii, femeile de serviciu sunt bleu, iar doctoritele sunt albe si cu ecuson la vedere, cu numele. (Actualizare ulterioara: se pare ca si sorele sunt complet albe.. m-am confundat. Si diferentiezi doctorii de sore dupa raritatea prezentei – max 5 min/pacient/zi la vizita de dimineata. Si toate/toti au ecusoanele la vedere, in afara de studentii care nu interactioneaza deloc cu pacientii, care au uniformele bleu, dar alt bleu fata de femeile de serviciu. Unele din sore au si lenjeria “la vedere”, in culori tipatoare, pe sub pantalonii albi :d E si un frate printre ele… )

Acum rad toate de mama focului, in separeul lor, de partea cealalta a usii. Nu-mi permit sa le deranjez, e prea liniste la mine in camera, n-am chef de scandal, ma ascund mai bine sub patura, unde miroase si placut.

Am rezolvat problema cu wifi. Bine, prietenul adica. Un ingeras. Aveam o traditie in fiecare duminica sa mergem la pranz la restaurant acolo la Olesna, dupa 1-2 ture de lac. Azi s-a dus doar el cu Bonnie si mi-a trimis poze.

Si cred ca totusi daca ma intind un pic si ma pliez cum trebuie voi reusi sa deschid ochiul ala de sus de fereastra, ca are un maner special care ajunge cam pana la doua palme de pervaz. O sa incerc, dar nu o sa insist prea mult, pentru ca n-am voie sa cad din pat.

Update: Am reusit sa deschid geamul!!! Si apoi, ca sa-l inchid la loc, pentru ca dupa deschidere s-a ridicat manerul cu vreo 10 cm mai sus, a fost suficient sa apas pe butonul de “inaltare pat”. E util rau butonul asta.

Mda, intrerupatorul pt lumina e in partea opusa a camerei. Imi trebuie o telecomanda. Sau un ceva lung de vreo 5m.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.