Cum o sa mai rezist inca 1 luna in spital

Azi am facut 6 saptamani de la accident. Ieri am facut tomografia computerizata (CT) si azi a venit medicul chirurg sa-mi spuna “the news is worse than you expect”, chiar asa a inceput, in engleza.. pe scurt, ai inteles, mai trebuie sa stau CEL PUTIN inca o luna, apoi facem un alt CT si vedem. Mi-a aratat pozele, am 3 fracturi: pubis si ischion pe stanga plus osul sacru – zona 1, cam la limita, inca mai simt furnicaturi la degetul mic. (Azi noapte iar am visat ca ramasesem corigenta la materia Religie 😦 )

Anyway, partea dubioasa e ca n-am pe cine sa dau vina pentru situatia actuala. Frustrarea si neputinta tot in mine raman si ma rod cel mai rau.

Dar sa privim lucrurile si din alt unghi. Am citit deja 3 carti: 50 de umbre vol 2 si vol 3 si “Dragostea in vremea holerei”, mai am jumatate din “Suge-o Ramona” si am inceput si “Nunta in cer” si “The 100 years old man who jumped the window and disappeared”. Si poate o termin pana la urma “Pe aripile vantului”.

Am terminat 5 pagini din cartea de colorat – si deja m-am plictisit de ea.

Si revin iar la unghiuri proaste: din cauza ca in aripa asta a spitalului nu e wifi, cheltui 1300 de coroane pe luna pt date prin telefon – am mancat 12 giga de pe 6 feb pana acum si practic nu am facut decat sa fiu la curent cu emailurile si chestiile urgente de la munca… cu Vampire Diaries, Big Bang si The new girl… plus ici pe colo cate-un blog, youtube si facebook.

Si adio vacanta in Spania. 😦 Sevilla, Cordoba si Malaga vor trebui sa mai astepte.. pentru prima data in viata mea cand las bilete de avion neconsumate. Dubios, de la o vreme nu-mi mai ies pasentele cu planurile de calatorie de una singura… mi-o fi legat cineva cununiile si nu mi-a zis si mie.

In concluzie.. o sa iau fiecare minut, ora, zi, saptamana, ca atare, o sa le savurez pe indelete si o sa incerc sa nu ma gandesc prea mult la prea multe.

PS. Imi venea sa zic “Suge-o Stefania”..

PPS. Arhanghelule Rafael, daca eu nu pot ajunge la tine, vino tu la mine, te rog. Sunt in corpul V, la camera 2… ma gasesti tu, dupa mirosul de fracturi inca nevindecate. Multumesc anticipat 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s