Inapoi la realitate

S-a ridicat interzicerea vizitelor, ceea ce inseamna ca maine poate sa vina prietenul la mine cu rosii cherry, avocado, banane, vitamine, cosmetice consumabile si alte chestii. 😀 Yeeey!

Azi dimineata n-am avut chef de nimic, m-a apucat durerea de cap si somnul imediat dupa micul dejun, pentru ca mi-au mai redus din analgezice. Mi-am facut un ness si cand il mestecam mi l-am varsat jumate pe mine. Bine ca nu mai era fierbinte ceaiul.

A venit o tanti noua de la recuperare si mi-a dat exercitii noi de facut si mi-a facut masaj si m-a ciupit de picior de radeam in hohote. Si m-a laudat ca inteleg si vorbesc ceha destul de bine. Sper ca nu m-a deochiat.

Am avut o ciorba tare ciudata la pranz, un fel de ciorba de burta – presupun ca aia erau bucatile alea de chestii pe care nu le-am putut identifica nici drept carne nici ciuperci din alea bureti – cu un sos ca de gulasi. Nu m-am atins de ea. Am mancat orezul cu legume si ta-ta-ta-tam salata de varza rosie!!!

Pe la amiaza am lasat deoparte bunul simt si le-am zis direct colegelor de camera sa taca pentru ca ma doare capul si vreau sa dorm. Eu am “dormit” jumatate de ora, apoi am terminat… de dormit. Nu mai “dormisem” de o saptamana. Ele dorm si acum.. ca de terminat nu cred ca mai sunt inca apte.

Uneia ii e suficient doar pieptanatul. Aproape non-stop. Inclusiv cand a facut cealalta Stefania criza de epilepsie saptamana trecuta si eu tremuram toata cand patru sore ii aruncau apa pe fata si o palmuiau ca nu-si mai revenea, chiar si dupa ce i-au pus perfuzie, aia se pieptana. Au mutat-o in alt raion, nu mai vorbeste deloc de atunci :((

Maine e sambata!!! De ce m-oi fi bucurand nu stiu, ca aici oricum toate zilele sunt la fel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.