Mai cu talent

Adica “ne miscam si noi, mai cu talent?” :))

De ieri m-au mutat intr-o camera single. Nici prin cap nu mi-a trecut ca as putea obtine asa ceva… ma intreb ce-am facut bine de am obtinut asta. Sau rau. Sau poate au fost doar astrele :))) Sau 4×4=16. (2016).

Aseara am deschis geamul din pat, apoi m-am sprijinit pe pervaz si m-am ridicat sa ma uit pe geam, suportandu-mi majoritatea greutatii in brate. Si frumoasa mi-a fost surpriza sa prind apusul! As fi facut poza, dar daca tineam telefonul in maini nu ma mai puteam sustine pe picioare 😀 Asa am ramas cu poza mentala.

Am dormit de la 9 la 6, pe toate partile.

Azi dimineata m-am trezit si m-am suit pe scaunul pe role si m-am dus sa ma spal singura pe fata la chiuveta! Cand a venit sora cu lighenusul la 7 fara un sfert: “Deja sunt gata! Am fost singura la chiuveta”, “Pe picioarele tale??!”, “A, nu, cu scaunul”.

Acum sunt 20 de grade afara. Deschid geamul si stau acolo cu scaunul sa miros floricelele si mugurasii de brad si sa ascult pasarelele. Si sa inchid usa. Pe bune ca uneori o fac intentionat sorele astea… se fac ca n-au maini la spate. Pacat ca e orientata spre nord camera asta, e mai racoare decat in cealalta.

“Care zgomot?”, “Zumzetul ala constant, care se aude de la generatorul de pe peretele de langa camera!”, “A, ala, pai daca fredonez melodii intr-una nici nu-l mai aud. Sau daca scot capul pe fereastra.”

Later edit: Pe la 5 fara ceva, intr-o doara, am intrebat sora daca e cumva disponibil un scaun cu rotile… si era si mi-a adus, cu placere! Ce aveam eu in camera nu era pentru scos afara. 

Si la nici 1 minut dupa ce mi-a adus scaunul nou a ajuns Jan si m-am rugat de el sa ma scoata afara. Pe coridor ne-am intalnit cu o sora: “Am voie sa o scot afara?, intreaba Jan. “Da, sigur, atat timp cat o aduci inapoi!”.

Eu eram toata numai un chicot. Afara, din nou, dupa 76 de zile = Legendar! Nu stiu daca am zis vreodata asta, dar in secret asa, dintotdeauna mi-am dorit sa experimentez plimbatul cu scaunul cu rotile. In visele mele intai m-am plimbat cu scaunul si abia apoi am experimentat zborul… cred ca eram in facultate deja, cand am visat ca zbor prima oara.

Anyway, plimbatul cu scaunul cu rotile e fun, atat timp cat stii ca nu esti dependenta de el permanent. Si nu e chiar asa usor de invartit de rotile alea, in rampa mi-a fost imposibil singura… bine, probabil si din cauza starii mele musculare actuala.

M-am plimbat cu Jan pe afara o juma de ora, apoi m-am mai plimbat eu in interior inca o ora. Stau la camera 12, btw. Am fost si la toaleta. Singura. Epic. Deci predictia din horoscopul Stelei de saptamana trecuta, pentru Sagetator, mi s-a adeverit, saptamana asta. 😀

PS. Inca nu mi-a aratat masina noua. A zis ca l-am luat prin surprindere… si ca sa nu mai insist cu intrebarile, ca stric momentul.. Ma rog. Leii astia, cu momentele lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.