Turcoaze…

Azi noapte am visat ca eram in Copenhaga. Mai precis, in casa unei colege de generala, care locuieste acolo. Erau si mama si baietelul ei acasa. Erau si parintii mei… se pare ca eram intr-un circuit prin Europa si mama s-a decis sa ramanem o noapte acolo. Nici nu apucaseram sa ne facem comozi in casa, ca a aparut un coleg.. un coleg dintr-o fosta echipa, pe care-l mai visez din cand in cand, in ipostaze de camarazi de aventuri, se pare ca e totusi si unul pe care nu-l visez in ipostaze romantico-erotice.

Apropo, de asta, in visul cel mai recent cu… mi-e rusine sa mai scriu si cu cine… i-am zis “stii, m-am gandit, si nu m-ar deranja sa am un copil cu tine”.. Si mai ca l-am si aproape conceput, tot in visul ala. Mda, cateodata imi vine sa intervin in propriul vis si sa-mi dau palme inainte sa apuc sa spun replici de-astea.

Asa, revenind la cel din visul cu Copenhaga, ma intrebam cum de m-a localizat asa repede… Avea nevoie sa-l ajut cu ceva legat de munca… dar pe mine ma obseda sa montez niste pietricele turcoaz pe niste rame de cercei… iar o alta serie de pietricele mai mici, de diverse nuante, inclusiv lila si violet, trebuia sa formeze un fel de ornament pentru unghia de la piciorul mijlociu stang. Pardon, degetul mijlociu, piciorul stang. Am reusit sa-l aplic pana la urma si mi-am incaltat si sandalele albe, prin care sclipeau frumos acele ornamente.

Apoi ma stresam sa gasesc doua cani la fel, ca sa servesc omul cu o cafea.. Erau toate tipurile de cani posibile pe acolo, din cele mai ceramice, colorate si ornate manual, dar parca tot nu am apucat sa ma asez la masa cu doua cani de cafea.

La un moment dat am iesit afara din apartament, am iesit pe strada, sa fac poze. Erau niste cladiri si un parc mare cu pomi cu frunze mai mult galbene decat verzi si un fel de fantana arteziana.. Interesant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.