3, 30, 330, 33.330, 333.330…

Nimic, doar ca imi place tare mult cum suna. Are asa, o vibratie aparte. Doamne cat imi doresc in acest moment sa rup panza asta care leaga realitatea de vis. Si sa le-amestec, ca pe un dressing de salata. Numai ca, pana la urma, tot se vor separa. Deci, sa nu cumva sa fiu inteleasa gresit, eu nu vreau sa-mi fac visele realitate, eu vreau sa-mi fac realitatea vis. Unul la mana: in vis nu iti e niciodata foame, frig, cald, durere.. n-ai nevoie de bani, n-ai nevoie de curent de electric si nici de wifi.

Azi-noapte am avut cosmaruri. Am visat ca ma luptam cu o vrajitoare batrana. Care aceasta vrajitoare cica era bunica-mea 😦 Avea un briceag si tot incerca sa ma taie cu el. Si m-a atins de vreo cateva ori pana cand m-am enervat si i-am luat briceagul din mana si am fugit cu el afara din curte, in sus pe ulita. Stiam eu ca la un moment dat este un post de politie. Cand deja era o distanta sigura, i-am aruncat briceagul. M-am dus la ofiterul de serviciu si i-am spus ca sunt urmarita si hartuita. M-a crezut. Apoi a aparut si vrajitoarea. Politistul incerca sa o mobilizeze, ca sa nu ma mai atace, iar eu ii dadeam in cap cu o lingura mare de metal. Voiam sa-i sparg capul cu lingura aia.

Sper sa ma invat minte sa nu mai citesc povesti de groaza la miezul noptii. Ma intreb acum, oare cosmarul meu a inceput tot la 4:17 ? Imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp. E sublim sentimentul. Ba nu-mi vine, exagerez. Acum am citit ce-am scris ca am visat.  Ca pana la urma tot 35 de minute a durat si asta. Cred ca trebuie sa ma documentez mai mult.. desi nu-nteleg, cum poate ceva care e mort sa aiba constiinta si memorie? Acum m-a apucat groaza de-adevaratelea. Chiar e posibil sa inebunesti din cauza asta? Bine, nu-mi mai doresc sa traiesc in vis, ca daca e cosmar si nu ma mai pot trezi din el?

Planuri de constiinta, auzi.. stii ce dureros e sa stii ca nu poti sa treci peste starea de ridicol pe care intuiesti ca o vei simti daca i-ai da persoanei pe care o iubesti ceea ce stii foarte bine ca-si doreste din tot sufletul?

PS.. in alta ordine de “inaltime” sau “depresiune”, cum poti demonstra ca Pamantul e si rotund si plat in acelasi timp? 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s