Bloguri… si evolutia proprietarilor lor

De cand a inceput weekendul asta, nu am facut altceva decat sa citesc arhive de bloguri, ascultand pe repeat o compilatie de chillout de pe youtube. Ce altceva ai putea face cand sunt maxim -15 grade afara?! In principiu am citit, in paralel cu al meu, cronologic, 4 bloguri: Fine SocietyQuestioare, Printesa Urbana si inca unul.

Diana, pe care o citesc de cand scria pe blogspot si pe yahoo blogs, autoarea cartii pentru fete single, “Povestile unei inimi” – pe care mi-a si dat personal autograf 🙂 – a inflorit de-a dreptul, fizic vorbind, s-a si casatorit intre timp, a calatorit enorm de mult, a adus povesti de succes din toate colturile lumii si se pregateste pentru ceva nou, dupa ce tocmai a plecat de la Forbes. Ii doresc multa energie in continuare 🙂

Ana, casatorita deja cand i-am descoperit eu prima oara blogul prin 2009, si-a publicat cartea, “Cum am omorat-o pe Diana”, s-a mutat in Bucuresti, si-a schimbat jobul de vreo cateva ori, a cochetat o perioada cu vlogul pe youtube, si-a mutat blogul pe un domeniu cu numele ei, a trecut de criza existentiala de 30 de ani, a reusit sa atinga, milestone-ul de a alerga 10 km, apoi (sau intre timp) s-a mutat in Olanda. Eu o sa dau party cand o sa fiu in stare sa alerg 2 km fara sa ma opresc.

Ioana (La multi ani, btw) s-a casatorit si ea, are doi copii minunati si a scris (cel putin) 2 carti, pe care le-am si cumparat, iar pe prima am terminat-o deja de citit. Acum un an, cand am (re)descoperit blogul ei, am ramas impresionata de cat de multe experiente poate sa traiasca o persoana in 5 ani si m-am decis sa fac si eu ceva in privinta asta. Intre timp am avut un accident auto, care m-a tinut aproape 5 luni in spital, si am pierdut o sarcina. Promitator 😐

Si am reusit sa-mi pastrez acelasi domeniu de blog, pe care scriu din 2010, pe 14 februarie fac 6 ani de cand lucrez la acelasi angajator, am implinit 4 ani de relatie cu un Leu Ceh si 2 ani de resedinta oficiala in Frydek-Mistek, m-am inscris la ACCA – care se poate numi ca m-am “angajat” pentru a invata pentru inca o diploma de master, in finante si contabilitate, iar pe 20 ianuarie voi sarbatori 1 an din noua mea viata (post-accident).

Iar al patrulea blog – pe care l-am citit din prima ora in care a luat viata (sub un nume pilot) si care a iesit pe locul 2 la Roblogfest 2010 – impreuna cu autorul lui – care, in 2013, a absolvit facultatea de actorie, cu media de licenta 10, apoi s-a apucat intensiv de alergat, apoi nu s-a lasat pana a atins “Legend” in Hearthstone – au evoluat atat de mult incat s-au transferat, putin cate putin, intr-o alta dimensiune… sa-i spunem, superioara.

Constant citesc acolo articole publicate, carti de memorii, cu poze… ne intalnim, stam de vorba, printre altele etc. Poate si arhiva, care a mai ramas in aceeasi dimensiune cu blogurile de mai sus, o sa dispara complet, cand va trebui, oficial, sa plateasca anual taxa pe domeniul de blog punct ro. Ma gandesc sa implementez o metoda de a percepe taxa si pe unitatea de spatiu si timp ocupata in visele mele, aka dimensiunea aia superioara..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.