Despre calibrarea realitatii

Ma intreb daca exista cu adevarat oameni cu abilitati extrasenzoriale. Adica, daca s-a demonstrat vreodata, fara marja de indoiala, ca exista momente cand o anumita persoana poate simti cand o alta, aflata la sute de km distanta, trece printr-un stres emotional. Si nu ma refer aici la persoane care fac parte din aceeasi familie, desi, ar fi interesant de investigat si asta.

Ma gandeam azi, in timp ce mancam un sandwish la pranz, daca exista cu adevarat oameni aflati pe trepte diferite de evolutie. Adica, spre exemplu, un om de pe treapta 1 sa-si poata exercita liberul arbitru pe o suprafata de 3.14 m2, unul de pe treapta a 2-a, pe o suprafata de 9.87 m2 etc.

Pentru cel aflat pe treapta 1, cel de pe treapta 2 ar aparea ca avand capacitati extrasenzoriale, pentru, ca fiind situat mai sus, are vizibilitate completa asupra tuturor posibilitatilor de miscare ale celui de pe treapta 1. Mda.. aceeasi chestie ca si cu dimensiunile. Acum ma intreb daca exista cu adevarat dimensiunea a 5-a si daca a ajuns vreun om acolo.

Mi-e ciuda de faptul ca uneori ne lasam asa de usor convinsi de adevarul altora. Spre exemplu, atunci cu faza cu 2012, ca se termina lumea, pentru ca se termina calendarul mayasilor. Mda.. atata propagare de excremente de taur fara sa se prezinte cu adevarat acel calendar al mayasilor, care de fapt nu se termina niciodata. De fapt, cine mai stie ce calendar foloseau saracii? Cica aveau vreo 3.

Apoi, cu celelalte excremente de taur numite rezonanta Schumann si cresterea frecventei Pamantului. Prea greu de cautat si citit si inteles unde e legatura dintre ele. Daca e.

Cel putin m-am convins ca visele au si influenta organica, adica in functie de ceea ce mancam, bem, in functie de temperatura ambientala, perioada din luna (cu referire la ciclul menstrual).

Si da, cred si ca planetele au influenta asupra sistemului nostru energetic si electro-magnetic, dar stiu si ca astrologia a luat-o pe campii, adica atunci cand tu studiezi niste tranzite pe niste harti care nici macar nu arata ca cerul actual, nu poti sa pretinzi ca ajungi la rezultate pertinente. Dar e o frumoasa sursa de relaxare. Eu spre exemplu am invatat extrem de multe lucruri despre inteligenta emotionala, de cand ma preocup cu astrologia, ca in rest, la altceva nu m-a ajutat.

Azi pe la amiaza m-am trezit visand cum o sa trimit prin posta un CD cu muzica mayasa, din Mexic, catre Romania, la o adresa de care nici macar nu sunt sigura ca e corecta, dar visam in continuare. Ajunsesem sa visez si ca “nu-i nimic, daca nu am nimerit corect numarul apartamentului, poate vecinul sa-l inmaneze destinatarului de drept. Sau poate trimit 5, la tot etajul, ca sa fiu sigura. Dar stai, ca nu stiu numele celorlalti”..

Recunosc ca, da, unii oameni sunt predispusi sa viseze mai des decat altii, e bine totusi cand reusesc sa se trezeasca la timp si sa aiba grija sa-si mai curete din cand in cand filtrul prin care determina ce e bine sa ramana vis si care mod de actiune ar fi cu adevarat eficace. Adica e posibil ca destinatarul acelui CD sa nici nu mai aiba pe ce sa asculte un CD.. si asa ajungi la un simplu link de youtube.

Dar gestul conteaza! Energia investita! Faptul ca acel CD a fost trimis cu adevarat din Mexic, prin posta, ar spune unii cu spirit romantic. Acum ipotetic vorbind, lasand CD-urile la o parte, ma intreb unde e limita dintre altruism si prostie. Dintre joaca inofensiva si psihopatie. Cu cata prostie din interiorul tau trebuie sa te lupti ca sa ajungi sa te simti bine atunci cand faci un gest de un anumit calibru si de unde stii, cu adevarat, ca gestul respectiv va fi interpretat pozitiv.

Acum ma intreb daca as fi avut o viata mai usoara daca ma nasteam de genul masculin, asa cum mai zicea mama din cand in cand. Cred ca e nevoie de o tarie de caracter infinita, spre exemplu, in cazul transgenderilor, din punctul asta de vedere, si ii admir pentru asta, nu ii consider nicidecum cu vreo problema psihica, mai ales pe cei care si trec prin operatia de schimbare de sex, fiind constienti ca oricum nu vor putea avea functionalitate reproductiva specifica sexului pe care l-au dobandit dupa operatie.

Si acum ceva si mai intens. Am ajuns sa fac urticarie atunci cand citesc anumite texte, in care ma astept sa gasesc argumente stiintifice, dar care contin trimiteri la Biblie si la Geneza si la Gradina Edenului, pe langa alte simboluri religioase. Cum de s-a ajuns la asa ceva? Nu mai pot de asa ceva, de ce? De ce nu scriem odata si al 3-lea Testament? Sau chiar pe-al 5-lea, ca sa se sincronizeze cu Dimensiunea. De ce atat de mult fanatism? Dar ce intrebari pun si eu.. poate ca si altii care intra pe blogul meu si vad elucubratii despre planete in sinastrie si in harta compusa si alte aiureli pe aceeasi tema, inchid pagina instant si ma mai si injura in gand.

Oare e normal sa iubesti pe toata lumea? De fapt de aici mi-a venit obsesia cu astrologia, de la auto-intrebarea “de ce pe unii oameni ii iubesc instant iar pe altii nu pot sa-i suport de nicio culoare, de parca ar lucra pe o frecventa complet in contra-timp cu a mea.” Deci da, trebuie sa caut raspunsul la aceasta intrebare si alte domenii. Ce realitate complicata.

Azi-noapte l-am vizat pe Filip. Cine stie ce karma oi mai fi avand si cu acest spiridus. Oare chiar exista asa ceva, karma? Adica asta presupune automat existenta mai multor vieti. Chiar exista mai multe vieti? Cat la suta din ceea ce visam e pre-cognitie si cat la suta amalgam de amintiri? De ce pe unii oameni ii visam in ipostaze erotico-senzuale iar pe altii nici macar nu-i atingem?

La toate aceste intrebari trebuie sa gasesc raspunsuri pana ajung sa am propriiiiiiiii mei copii. (mi s-a blocat tasta).

Care nici macar nu vor fi ai mei, se pare, adica al treilea, cel putin, ar fi al statului si al bisericii, iar pe ceilalti doi chiar daca ii voi face eu din sangele si adn-ul meu, nu o sa am dreptul sa le dau si cate o palma la fund atunci cand or sa li se scurtcircuiteze creierasele lor mici de pana la 2 ani, din cauza supra-solicitarii, ca si cum ai da un force-shut-down unui calculator care nu mai raspunde la comanda Ctrl+Alt+Del. Dar ce nesimtita pot sa fiu, in Postul Pastelui. Ptiu..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s