Tobele primaverii

Desi, tinand cont ca azi dimineata la 8 erau 27 de grade si de furtuna cu fulgere si pietre de gheata, de asta seara, as putea zice ca a venit deja vara.

Am ajuns la pagina 117. Merge mult mai repede versiunea in romana pe tableta, de pe Scribd.. macar atat, daca tot platesc abonament si pentru asta. Kindle-ul meu nici nu stiu pe unde e.. a pus stapanire leul pe el.

Sau as putea citi in paralel si versiunea pe hartie in engleza/scotiana, venita tocmai din America, pe care am comandat-o chiar in seara in care am vazut ultimul episod din sezonul III, am zis ca nu voi putea astepta pana la vara/toamna cand va incepe Sezonul IV, trebuie sa vad ce se mai intampla.

Am cumparat la oferta Drums of Autumn, A breath of Snow and Ashes si The Fiery Cross… m-am supraestimat. Cantareste fiecare carte peste 1 kg, deci nu prea se pune problema cititului pe drum.. iar de cand le-am cumparat am citit alte 3 si tot nu ma atinseseram de ele. Daca realizam asta de atunci le cumparam direct digitale. A mai trebuit sa trimit si declaratie la posta si sa platesc aproape inca o data valoarea cartilor in taxe postale si vamale, pentru ca valoarea declarata a coletului depasea 25 euro. Dar am 3 carti tiparite si venite special din America, dau bine in biblioteca. :))

Mda.. deci ne vedem cand ajung la pagina 627. Sau cand va incepe Sezonul IV, depinde care eveniment se va produce primul.

Am o vaga banuiala ca in curand va incepe Sezonul IV din Good Witch. The Good Place era si el continuat, nu?

What?!! Sezon nou de 3%?? Ok, pa-pa Brianna. Pa-pa Roger. Ne vedem la toamna. Ca trebuie sa-mi scot investitia si din abonamentul la Netflix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.