Azi am scos bicicleta de la naftalină

Și prin naftalină a se înțelege enorme pânze de păianjen, frunze uscate de stejar, probabil atât recolta 2018 cât și 2019, polen, praf, găinaț de vrăbiuțe și posibil și excremente de rozătoare. Mda. Bicicleta mea a stat aproape doi ani de zile neatinsă, într-un… să-i zicem șopron, că garaj nu se poate numi 😀

Deci, după ce am spălat-o bine-bine și am dat la pompa de au curs transpirațiile pe mine, bebe începuse să se simtă ignorată în căruț, așa că am luat-o pe ea la plimbare.

Și pe bicicleta a luat-o Leo la plimbare mai spre seara, ca mijloc de transport către aventura lui de o oră la muls capre. Nu e niciun eufemism. Chiar a fost să mulgă capre. Am fost de față când a stabilit cu ciobanul ora și ziua întâlnirii, săptămâna trecută. Și a venit și cu lapte și brânză înapoi. Mda. Mda..

Tocmai am terminat de văzut mini-serialul You. Captivant. Dar cam predictibil către final. Și s-a terminat și Outlander..

Bebe a descoperit, în seara asta la băiță, cum e cu stropitul cu apă. Lipa-lipa cum se spune. Mi s-a umplut și mie inima de bucurie când am vazut cât s-a bucurat. Dar bucuria i-a fost cam scurtă, că nu am putut să o las să facă baltă de apă pe preș în baie. Abia aștept să se încălzească mai bine afară, că-i fac piscină. Are și costumaș de baie, pe care nu a apucat încă să-l îmbrace.

În altă ordine de idei, zilele mele sunt toate aproape la fel, îmi plănuiesc timpul în segmente, în funcție de termenul de expirare al alimentelor din frigider..

Am ajuns la scorul record de 16.228.724, la jocul ăla pe telefon, cu multiplii de 2, cred că am jucat de cel puțin 20 de ori, unele jocuri ținând zile întregi.

Da, am băgat și bani, poate mai mult decât ar fi meritat. Dar îmi vine să mă joc non-stop. Acum spre exemplu am ajuns într-un punct mort, mai am o singură mutare posibilă, și trebuie să aștept până mâine ca să mi se deblocheze monede și nu mai vreau să mai bag bani. Așa am ajuns de fapt în acel mic moment de luciditate, de m-am apucat să-mi curăț bicicleta de la hibernare.

Acum procrastinez de aproape o oră să mă duc să-mi usuc părul după duș, tocmai mi-a scris Leo ca bebe a adormit deja și e la ea în pătuț. Deci mai pot să procrastinez încă o oră, de data asta fără să mă simt vinovată că mă eschivez de la rolul de mamă. Acum, pe bune, o oră pe zi am și eu dreptul la timp pentru mine.

Ba am făcut chiar și o faptă bună, am aruncat păianjenul gigant afară, nu l-am omorât direct. Se plimba nestingherit pe culmea de deasupra căzii, l-am descoperit când mă îmbrăcam în pijama.. Dacă nu așteptam să adoarmă bebe cred că țipam la Leo să vină să-l ghideze către lumina… de afară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.