Felicitări, USR Câmpulung Muscel!

Ieri după-amiază, în timp ce bebe se plimba cu bunicii ei, în curtea grădiniței cu program prelungit – în care am învățat în primii mei 3 ani în Câmpulung, după 3.5 ani trăiți la țară la Jugur – , m-am auzit zicând că dacă iese Elena Lasconi ne mutăm înapoi şi o dau și pe ea acolo.

Dar realitatea e alta. Adică mult mai complicată…

Cât m-am plimbat prin clădire să votez, nici nu am apucat să mă uit măcar în jur. M-am visat de nenumărate ori pe acolo în ultimii ani, dar pentru mine “căminul” a fost o perioadă mai mult sau mai puțin traumatizantă, în timpul comunismului… cel mai mult îmi amintesc de toaletele alea cu vase de wc extrem de reci, fără capace, unde mirosea constant a clor. Dacă închid ochii și acum îmi mai amintesc acel miros. La câteva luni după “admitere” am făcut pneumonie bilaterală… 4 săptămâni de injecții. Apoi, când ajunsesem deja la grupa mare, acolo am leșinat prima oară (sau cel puțin, prima oară când îmi aduc aminte), în timpul unei repetiții pentru serbare..

Sper că s-au mai schimbat lucrurile de atunci.. Atât în comfortul din clădire cât și în calitatea educatoarelor și a metodelor de educare, și că se vor schimba și mai mult în continuare.

Dar, să mă întorc de tot în Câmpulung (adică eu cu bebe)… deocamdată nu se pune problema asta. Mai sunt multe alte opțiuni până aici.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.