Mai stăm o lună

Au trecut așa repede două săptămâni, nu am avut timp nici să mă duc la coafor. Așa că mai stăm. Are birocrația grijă să ne îndeplinească cele mai subconștiente dorințe. Adică trebuie să mai stăm, ca să așteptăm niște acte, de care depind alte acte.

Pe scurt: ca să pot să-mi reînoiesc buletinul meu trebuie să depun certificatul de naștere al bebelinei în română. Adică originalul în cehă cu formular multilingv atașat nu e suficient pentru autoritățile noastre române. Pentru că, în Cehia se pare că nu e suficientă cartea de rezidență permanentă, pentru a-mi face buletin acolo. Sau Dumnezeu știe.. Adică mi-am mai omorât mii de neuroni și pentru asta… mai mult sau mai puțin degeaba.

De fapt am început postarea asta voind să scriu că mă simt mai bine din punct de vedere emoțional și nervos… așa că trecem repede peste aspectul legislativ. Eu am făcut tot ce mi-a stat în putință, acum lucrurile se petrec în afara zonei mele de control, deci nu mai am de ce să mă mai stresez.

Azi m-am trezit cu poftă de croșetat. 😄

La ACCA am început modulul de Etică și Abilități Profesionale (EPSM), care trebuie parcurs și absolvit înainte de P-uri.. E interesant dar luuuung.. Într-o săptămână abia am parcurs 6% din el. Apoi mai am de dat și Audit and Assurance din F-uri, dar poate acest modul îmi face tranziția mai ușoară (adică eu tot sper că am făcut suficient la Taxation cât să-l trec… abia pe 20 Octombrie aflu rezultatul).

În rest… cu munca, pregătim fișierele de raportare pentru FY21. Și mi-aș dori să mă plimb și prin București cu bebe vreo 2-3 zile înainte să ne întoarcem. Că de mers la mare nu cred că se mai pune problema…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.